STX

Vi ved, at det kan betyde meget at have mange muligheder efter gymnasiet, men for os er det også vigtigt, at din verden vokser, mens du går her. Vi vil gøre dig klogere på verden og ruste dig til at tage den på dig. 

Læs meget mere om studieretninger, talentforløb, global-muligheder mv. her.

Studieretninger

Studieretningerne på hjemmesiden er med start i skoleåret 2024/2025.

Det er vigtigt for os at fortælle, at de faglige fællesskaber på Hasseris Gymnasium også rækker ud over vores studieretninger. Vi har stor succes med vores talentarbejde, hvor engagerede og motiverede elever på alle tre årgange fordyber sig yderligere i særligt tilrettelagte talentforløb på tværs af studieretninger.

Fag

Hasseris Gymnasium er først og fremmest et fagligt fællesskab, og vores kerneopgave er at gøre vores elever så dygtige som overhovedet muligt. Allerede fra din første dag på gymnasiet møder du et lærerværelse med erfarne og engagerede undervisere, som brænder for deres fag. Det er vigtigt for os, at du forstår det faglige stof og udfordres der, hvor du er i din læringsproces. Men først og fremmest vil vi inspirere og gøre dig nysgerrig på det faglige, da vi tror på, at det er den vigtigste motivation til læring.

Mærk HG-ånden!