STX

STX på Hasseris Gymnasium

Udforsk dine muligheder for en gymnasial uddannelse

På Hasseris Gymnasium tilbyder vi en alsidig STX-uddannelse, hvor faglighed og fællesskab går hånd i hånd. Her på siden inviterer vi dig derfor til at gå på opdagelse i vores forskellige studieretninger, så du kan finde den, der passer til dine drømme og interesser.

Vi har inddelt vores studieretninger i 4 overordnede kategorier, nemlig Science, Samfund, Sprog og Musik. I hver kategori kan du udforske de forskellige studieretninger samt få masser af information omkring alt fra fag til fremtidsmuligheder. Studieretningerne på hjemmesiden er med start i skoleåret 2017/2018.

Det er vigtigt for os at fortælle, at de faglige fællesskaber på Hasseris Gymnasium også rækker ud over vores studieretninger. Vi har stor succes med vores talentarbejde, hvor engagerede og motiverede elever på alle tre årgange fordyber sig yderligere i særligt tilrettelagte talentforløb på tværs af studieretninger.

Samtidigt er vi klar over, at vores studenter skal navigere i en globaliseret verden. Dette fylder selvfølgeligt meget i den daglige undervisning, men igennem dine tre år på gymnasiet giver vi dig også mange muligheder for at komme ud og møde verden i form af sprogrejser, studieture og ikke mindst vores særlige rejseprofil ”Global Science,” hvor der indgår udvekslingsrejser til USA og Kina. I skoleåret 2017-2018 udvider vi dette tilbud med to nye tiltag med udvidet rejseaktivitet, nemlig “Global Politics” og “European Language and Culture.”

Læs mere om vores verden i informationsmaterialet til kommende elever her.

Alt i alt står du overfor et spændende valg, som vi gerne vil tale med dig om. Først og fremmest er du meget velkommen til at kontakte os på hg@hasseris-gym.dk eller på telefon 96 32 71 10. Du kan også finde os på de sociale medier, så du kan holde dig opdateret på, hvad vi går og laver. Find os på Facebook (”Hasseris Gymnasium og IB World School”) eller følg os på Instagram @hasseris.gymnasium og #hasserisgymnasium.