Faglighed

Du bliver dygtig af at gå på STX, og vi sætter en ære i en høj faglighed på Hasseris Gymnasium. Det er også en vigtig grund til, at mange af vores nuværende og tidligere elever valgte os. STX giver nemlig adgang til videregående uddannelser på alle niveauer og indenfor alle videnskabsområder. Og når det er sagt, så skal du også huske, at det også er sjovt at gå i gymnasiet!

Vi vil gerne nørde!

Vi arbejder hver dag hårdt for, at alle vores elever har lyst og mod til at lære. Er du samtidigt særligt engageret i et fag eller et fagområde, har vi en række talentforløb, hvor vi støtter op om dig, der gerne vil nørde ud og gøre dig endnu skarpere inden for et særligt område.

....og vi hjælper, når det bliver svært!

Det er dog vigtigt at understrege, at vi også meget gerne vil hjælpe, hvis der er et fag, du har svært ved eller gerne vil forbedre dig i. Det gør vi f.eks. med lektiecafé, læsevejledning, særlige matematikforløb mv. Desuden vil vores mange dygtige undervisere også hjælpe, hvis der er en opgave, som er svær.

Fag

Allerede fra din første dag på gymnasiet møder du et lærerværelse med erfarne og engagerede undervisere, som brænder for deres fag.  Men først og fremmest vil vi inspirere og gøre dig nysgerrig på det faglige, da vi tror på, at det er den vigtigste motivation til læring.

Studieretninger