Praktisk info

Hvis du har spørgsmål eller bare ønsker at komme i kontakt med Hasseris Gymnasium, så kan du finde vores kontaktoplysninger nedenfor.

Telefontider:

Mandag til torsdag fra kl. 07.45 – 14.30

Fredag fra kl. 07.45 – 14.00

Telefonen er lukket alle dage mellem kl. 12.30 – 13.00 pga. frokostpause

Skolens kontor er åbent for henvendelser i skoletiden.

 

Hasseris Gymnasium
Telefon: 9632 7110

Email: hg@hasseris-gym.dk
SoMe: Facebook // Instagram

 

Vil du gerne sende en mail til gymnasiet, som indeholder personfølsomme oplysninger, kan du gøre det via Sikkermail

Find kontaktoplysninger på gymnasiets dataansvarlige og gymnasiets databeskyttelsesrådgiver her.

 

Vi åbner verden op!

En studentereksamen på Hasseris Gymnasium er på mange måder en dannelsesrejse, der åbner verden for vores elever. Gennem fagene i gymnasiet får du en faglig tyngde, så du bliver klogere på sig selv, samfundet og vores planet. Desuden åbner en studentereksamen dørene op for netop den videregående uddannelse, du drømmer om. En studentereksamen på Hasseris Gymnasium giver dig også et andet syn på verden, da gymnasiets internationale profil indebærer en bred vifte af faglige møder på tværs af grænser.

#gymlife

Gymnasielivet handler også om gode venskaber og stærke oplevelser. Klassernes teamlærere støtter op om at organisere sociale arrangementer uden for skoletiden, ligesom der i løbet af året foregår en klasseturnering i forskellige idrætsgrene, hvor klasserne dyster mod hinanden. Der opføres musicals og teaterkoncerter, bandaftener og ikke mindst det årlige MGP, hvor de fleste af gymnasiets elever er involverede på den ene eller den anden måde. Endeligt har vi sjove fester og hyggelige fredagscaféer.

På Hasseris Gymnasium lægger vi vægt på, at eleverne kan færdes i et givende og frugtbart uddannelsesmiljø, der baserer sig på skolens grundlæggende værdier: faglighed, fællesskab, kreativitet, ansvarlighed og udsyn.