Optagelse

Vi glæder os til at se dig, og derfor har vi her samlet information omkring hele optagelsesprocessen til STX, som vi håber, at du kan bruge.

Din ansøgning

Tilmeldingen til en ungdomsuddannelse som Hasseris Gymnasium foregår digitalt. Optagelsen er betinget af en bestået 9. eller 10. klasse og en positiv uddannelsesparathedsvurdering. Når du har valgt, at du gerne vil gå på Hasseris Gymnasium, udfyldes ansøgningsskemaet på optagelse.dk og sendes ved hjælp af dit Uni-login og din forælders NemID senest 1. marts.

Uddannelsesguiden

Hvis du har et spørgsmål omkring optagelse, har UddannelsesGuiden.dk gjort det hele lidt nemmere ved at samle nogle videoer og korte beskrivelser af bl.a. ansøgningsprocessen og adgangskravene til gymnasiet. 

Eleverne fortæller
Fællesskab

Gymnasiet handler selvfølgelig om at blive fagligt dygtig, og det er vigtigt at høre til. Vi er et fagligt fællesskab, men vi inviterer dig også til at være med i alle vores andre sociale aktiviteter, hvor du kan få venner på tværs af klasser og årgange. Vi vil nemlig gerne hjælpe dig med at udvikle dig både personligt og fagligt på Hasseris Gymnasium.