Elevtrivsel

Det er et lovkrav, at vi løbende på gymnasiet skal foretage undersøgelser af, hvordan vores elever trives. Resultaterne sammenlignes med landets andre gymnasier. Her finder du den seneste undersøgelse, hvor du bla. kan læse, at vores styrker er social trivsel og dygtige lærere.

Social og faglig trivsel

En forudsætning for læring er, at vi skaber rammerne for, at du kan lære noget nyt, så du kan udvikle dig fagligt og personligt.

Vi stiller krav til dig om, at du som elev er nysgerrig og har lyst til at lære, og vi forventer, at du stiller krav til os, så vi sammen skaber den bedste skole for dig.

Her finder du en opsamling på seneste elevtrivselsrapport, som er foretaget for, at du og alle de andre elever er glade og tilfredse med jeres hverdag på skolen. Og skulle der opstå problemer, så løser vi dem i fællesskab.

I rapporten kan du læse, at styrkerne på Hasseris Gymnasium bla. er social trivsel og lærerne. 

Vores svaghed er, at vi også mærker det præstationspres, der er blevet et varemærke for vores årti. Det betyder noget for os, at du trives, mens du går her, og derfor har vi en række former for støtte og vejledning, som du kan læse mere om her.

 

 

Læs rapporten her

Mærk HG-ånden