Åbent
Hus

Tak for besøget

Hold dig opdateret

Velkommen indenfor

Først og fremmest skal der lyde en stor tak til alle, der var med bag skærmen til vores virtuelle åbent hus, nu hvor vi ikke kan vise jer vores gymnasium i virkeligheden.

Her på siden kan du selvfølgelig se eller gense hele vores åbent hus-video.

For at gøre det mere overskueligt, har vi også valgt at dele vores åbent hus op i mindre videosekvenser herunder. Her finder du også videopræsentationer af vores studieretninger indenfor science, samfund og det humanistisk-musiske, ligesom du kan møde to af vores IB-elever, der fortæller om dagligdagen på vores engelsksproglige studentereksamen.

Vi håber, at du har fået et indtryk af livet på Hasseris og alt det, der gør gymnasietiden til noget særligt. Nemlig at vi er fælles om det faglige.

Åbent hus 2021

Vi besvarer
dine spørgsmål

Måske opstår der et par spørgsmål, når du ser vores åbent hus-videoer, eller når du læser om gymnasiet rundt på websitet. Her skal du ikke holde dig tilbage med at sende os en besked på Messenger eller på mailen hg@hasseris-gym.dk. Her sidder vores gymnasievejledere Søren, Karen og Per klar til at svare på stort og småt.

Måske kunne det også være spændende at komme forbi og se vores bygninger og få en snak omkring STX, IB og gymnasielivet generelt. Desværre er vi lukket ned i øjeblikket, men skriv dig op i formularen her på siden, og så kontakter vi dig, når det igen bliver muligt.

Hold dig opdateret

Vi vil rigtigt gerne invitere jer ind til en rundvisning på gymnasiet, men lige nu er det ikke muligt. Skriv dig op her, og så tager vi kontakt, hvis muligheden byder sig.

En verden åbner sig

På Hasseris Gymnasium vil du opleve, at en verden af muligheder åbner sig, mens du går her. Vi ved, at det kan betyde meget at have mange muligheder efter gymnasiet, men for os er det også vigtigt, at du vokser, mens du går her. Vi vil gøre dig klogere på verden og ruste dig til at tage den på dig.

 

Alma, Aksel og Thea viser rundt

En god start

Vi sørger for, at du får en god start på din nye tilværelse som gymnasieelev. Derfor har vi afsat den første tid til et særligt introduktionsforløb, som har fokus på både det sociale og det faglige.

Den gode gymnasiestart

Studieretninger

Science
Samfund

IB World School

The International Baccalaureate Diploma is a challenging upper secondary education offered at Hasseris Gymnasium and IB World School. If you want an education with high academic standards, an ambitious curriculum and an emphasis on international understanding, intercultural respect and critical thinking, an IB Diploma is probably what you are looking for.

Hvad er IB?
Oplev IB
Fællesskab

På gymnasiet mødes vi først og fremmest om det faglige, men hverdagen formes også i høj grad af alt det, der sker udenfor timerne.