All Shook Up!

Kom og rock med, når vi skruer op for lyden i festsalen med årets musical  “All Shook Up.” Vi fylder festsalen i uge 6, og du er inviteret!

A Little Less Conversation!

Årets forestilling på Hasseris Gymnasium er musicalen All Shook Up, som byder på en lang række store og kendte Elvis-hits, herunder Jailhouse Rock, Can’t Help Falling in Love, Blue Suede Shoes, A Little Less Conversation og mange flere.

Musicalen har premiere tirsdag den 6. februar kl. 19.30 og spiller desuden onsdag den 7. februar kl. 18.00, torsdag den 8. februar kl. 19.30 og fredag den 9. februar kl. 18.00.

Alle er velkomne til forestillingen. Billetter købes ved henvendelse til gymnasiets kontor på 96 32 71 10 eller hg@hasseris-gym.dk. Billetprisen er 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn under 12 år.

Handlingen i musicalen udspiller sig i 1950’ernes USA i en lille kedelig by i Midtvesten. Den charmerende og guitarspillende motorcykelfyr, Chad, kommer til byen efter at være blevet løsladt fra fængslet. Her har han siddet inde en uge for at have bedåret kvinder og spillet uanstændig musik. I den lille by, han nu er kommet til, har borgmesteren indført strenge regler: Ingen høj musik og ingen anstødelig opførsel. Alligevel får han sat gang i byen, og det bliver umuligt for de unge at overholde reglerne – der bliver skabt liv med sprudlende dans og musik og alle forelsker sig på kryds og tværs.