Om os

På Hasseris Gymnasium kan du tage en almen studentereksamen (STX), eller du kan vælge en international studentereksamen – International Baccalaureate (IB). Hasseris Gymnasium er det eneste sted i Nordjylland, hvor denne mulighed findes.

Vi har til huse i smukke bygninger fra 1972 med store, lyse klasselokaler forsynet med moderne it-undervisningsudstyr. De lyse, rummelige, indendørs fællesarealer bruges bl.a. til gruppearbejde og andre elevaktiverende undervisningsformer. Skolen har en stor boldhal, gymnastiksal, et veludstyret fitnessrum, en festsal, og på de omgivende, store, grønne områder er der fodboldbaner, løbebaner, basketballbaner og to beachvolleybaner.

Alle undervisningslokaler er forsynet med hurtigt trådløst netværk, Smart-Board og projektorer. I efteråret 2011 blev naturvidenskabslokalerne til fysik, kemi, biologi og naturgeografi ombygget og gjort topmoderne. Også billedkunst har i forbindelse med ombygningen fået nyindrettede lokaler, der lægger op til kreativt arbejde. I februar 2014 blev endnu en tilbygning med fire nye undervisningslokaler færdiggjort. Disse bruges blandt andet til musik og drama.

Elevkantinen er velfungerende, og du kan hver dag vælge mellem flere forskellige, spændende retter og et stort udbud af sundt grønt.

Uden for almindelig skoletid har vi et ugentligt lektieværksted, eksamenskurser, kurser for stille elever, kurser for talentfulde elever, klasseturnering, øvetimer til årets musical eller teaterforestilling og en række fredagscaféer og fester. Bl.a. 1.g-fest, efterårsfest, fødselsdagsfest, fastelavnsfest, gallafest og den afsluttende dimissionsfest for de færdige studenter.

På Hasseris Gymnasium lægger vi vægt på, at eleverne kan færdes i et givende og frugtbart uddannelsesmiljø, der baserer sig på skolens grundlæggende værdier: faglighed, fællesskab, kreativitet, ansvarlighed og udsyn.

I skoleåret 2016/2017 er der ca. 770 elever i 29 klasser. Skolen har  75 lærere, tre IT-medarbejdere og en bibliotekar, der kan assistere lærere og elever.

Herudover er der ansat 10 medarbejdere til at varetage forskellige funktioner, der ikke direkte har med undervisningen at gøre.