UDVEKSLING MED TYSK GYMNASIUM

Elever og lærere fra Gymnasium Lüchow kom på besøg på Hasseris Gymnasium søndag d. 1/3 2015 som led i en gensidig udvekslingsaftale. Efter ankomsten gik turen først hjem til værtsfamilierne. Mandagen bød så på officiel modtagelse, danskundervisning for begyndere, deltagelse i den almindelige undervisning på HG og til slut deltog de tyske gæster i et orienteringsløb i Aalborg by. Elever fra HG havde planlagt løbet med det formål at vise de tyske gæster, hvad byen har at byde på af seværdigheder.

 

Tirsdag bød på en heldagsudflugt, som bl.a. gik til Løkken samt et besøg i Bolcheriet og derefter videre til Skagen og Grenen. Sidstnævnte viste sig at være højdepunktet, da de fleste af de tyske elever og lærere trodsede det kolde vand, fordi de bare måtte prøve at stå med et ben i hver sit hav.

 

Før gæsterne fra Gymnasium Lüchow tog hjem torsdag, blev der spillet en rundbold-landskamp mellem eleverne fra de to gymnasier, hvor HG denne gang vandt vandrepokalen tilbage fra Lüchow. Derudover blev der også holdt en afsluttende festaften for tyske og danske lærere og elever.

 

Se billeder fra udvekslingen her.