JESUS CHRIST SUPERSTAR

Musicalen har premiere tirsdag d. 3. februar 2015 og spiller desuden onsdag d. 4. februar og fredag d. 6. februar 2015 – alle aftener kl. 19.30. Vi opfører musicalen i gymnasiets festsal. Billetter koster 50 kr. (børn 20 kr.) og kan købes i 12-pausen i centralgarderoben fra mandag d. 26. januar eller reserveres ved henvendelse til skolens kontor på 96 32 71 10. Gymnasiets elever og lærere kan hver få en fribillet til en valgfri aften. Mere info om dette på Lectio.

 

 

Andrew Lloyd Webbers musical Jesus Christ Superstar blev opført første gang på Broadway i 1971. Musicalen er den første rockopera og har en lang række iørefaldende sange, bl.a. I Don’t Know How to Love Him og Everything’s Alright.

 

 

I musicalen fortælles historien om Jesus’ sidste dage på jorden med vægt på mennesket Jesus og i høj grad set med Judas’ øjne. Judas tvivler på, at Jesus er i stand til at styre den bevægelse, han har startet, hvilket i sidste ende driver ham til præsterne for at forråde Jesus.

 

 

I vores opsætning af Jesus Christ Superstar har vi taget udgangspunkt i spørgsmålet: Hvem ville frelseren Jesus være i dag, og hvem eller hvad skulle han frelse os fra? I vores bud på et svar har vi sat historien ind i en nutidig ramme, hvor finansverdenens magtfulde mænd og kvinder står over for Jesus, der modsat repræsenterer en opfattelse af verden, hvor penge og materielle værdier spiller en underordnet rolle.