Forældremøde om den nye gymnasiereform

Mandag d. 14/8 afholdt gymnasiet fyraftensmøde om den nye gymnasiereform for alle forældre til den nye årgang.

Her blev der budt velkommen til gymnasiet, og som noget helt centralt blev den nye gymnasiereform præsenteret. For den nye årgang betyder det, at eleverne starter i et grundforløb af tre måneders varighed i en midlertidig grundforløbsklasse. I løbet af de tre måneder skal alle elever vælge den studieretning, der skal tone resten af deres gymnasietid. På den måde bliver årgangen i starten af november placeret i nye studieretningsklasser, som bliver elevernes nye klassefællesskab i de kommende tre år.

Vi klæder eleverne grundigt på til at træffe et kvalificeret studieretningsvalg. Find flere centrale informationer fra mødet i det følgende:

Læs mere om grundforløb og studieretningsvalg her.

Læs mere om gymnasiets studieretningsudbud på gymnasiets hjemmeside her.

Både forældre og elever er selvfølgelig meget velkomne til at kontakte vores gymnasievejledning, hvis der er brug for en snak om ovenstående. Gymnasievejlederne kan enten træffes via gymnasiets hovednummer 96 32 71 10 eller via gymnasievejledernes mailadresser (Karen Juul Randbøll kr@hasseris-gym.dk, Per Mejlholm pm@hasseris-gym.dk og Søren Kollerup soe@hasseris-gym.dk)