Dancing Queen

Tirsdag d. 5. februar åbner Hasseris Gymnasium dørene for publikum til premieren på musicalen DANCING QUEEN med en lang række af ABBA’s kendte sange: Money, Money, Money, Super Trouper og selvfølgelig Dancing Queen. Premieren er kulminationen på elevernes intense arbejde gennem de sidste måneder med sang, musik, skuespil, dans og produktion af scenografi/kostumer.

Musicalen opføres tirsdag d. 5. februar og onsdag d. 6. februar kl. 19:30 og fredag d. 8. februar kl. 18.00.  Alle er velkomne til at komme og se forestillingen – også hvis man ikke har tilknytning til skolen!

Musicalens fortælling om kærlighed, venskaber, livsglæde og om at finde sin egen vej i livet udspiller sig på en græsk ø, hvor den unge Sophie bor sammen med sin mor. Sophie ved ikke hvem hendes far er, men da hun finder sin mors gamle dagbog og læser i den, finder hun ud af, at der er tre mulige fædre. Hun inviterer dem alle til sit bryllup – uden at fortælle sin mor om det – og regner med straks at kunne genkende sin far og få ham til at føre sig op ad kirkegulvet. Men helt så enkelt går det ikke…

Billetsalg:
Der er fri entré for gymnasiets elever og billetter hentes i centralområdet i løbet af uge 5 og 6 (se Lectio for nærmere info). Tag også familie, venner og kærester med!

Billetprisen for andre end skolens elever er 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn under 12 år. Vi tager imod kontanter og mobilePay.

Billetter kan købes i døren inden forestillingerne eller reserveres ved henvendelse til gymnasiets kontor på tlf. 9632 7110 eller hg@hasseris-gym.dk. Reserverede billetter betales i døren inden forestillingen.