BACKSTAGE

Hasseris Gymnasium præsenterer i år teaterkoncerten BACKSTAGE d. 7. – 9. februar. Teaterkoncertens omdrejningspunkt er et talentshow, hvor historien både udspiller sig på scenen med deltagernes sange, men i endnu højere grad går bag om scenen. Her følger vi deltagernes drømme, forventninger og venskaber samt oplevelser af usikkerhed, forventningspres og ensomhed, som de udspiller sig på talentshowets backstage.

Musikken er en blanding af nyere, kendte pop- og rocksange, som relaterer sig til karakterernes univers. Et eksempel er Melanie, der bliver droppet af sin kæreste og sammen med sin bedste ven genfinder håbet gennem sangen ”Don’t Stop Believin’ ” fra tv-serien Glee.

Billetsalg: Teaterkoncerten opføres onsdag d. 7/2 kl. 19.30, torsdag d. 8/2 kl. 19.30 og fredag d. 9/2 kl. 18. Der er fri entré for gymnasiets elever og billetter hentes i centralområdet i løbet af uge 5 og 6 (se Lectio for nærmere info). Alle er meget velkomne til at tage familie, venner og kærester med, og billetprisen for dem er 50 kr. for voksne og 25 kr for børn under 12 år. Andre interesserede kan købe billetter ved henvendelse til gymnasiets kontor.