1.g efter sommerferien?

Først og fremmest velkommen som elev på Hasseris Gymnasium.

Vi glæder os til at se dig mandag d. 12. august kl. 9.00. Din første tid på gymnasiet vil bestå af et særligt tilrettelagt introforløb, hvor lærere og tutorer hjælper din klasse godt i gang socialt såvel som fagligt.  Hver ny klasse har tildelt tre tutorer og samarbejder med en introlærer omkring dig og din klasse. Tutorerne er særligt udvalgte elever, der har til opgave at sørge for, at alle får så god en start som muligt. Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 15.-16. august, hvor introforløbet afsluttes med fællesturen til Livø for hele 1.g-årgangen, introlærere og tutorer.

Vi sender d. 3. juli et brev via eboks til alle jer nye elever og jeres forældre med praktisk information om jeres kommende liv som gymnasieelever. I brevet finder I også en oversigt over, hvem I skal gå i klasse med i grundforløbet. Selve skemaet for grundforløbet får I udleveret den første skoledag efter ferien.

Du er meget velkommen til at læse mere om vores verden her på hjemmesiden eller i informationsmaterialet til kommende elever her. Endvidere kan du se vores engagerede undervisere præsentere fagene i gymnasiet her.

Du kan også finde os på de sociale medier, så du kan holde dig opdateret på, hvad vi går og laver. Find os på Facebook (”Hasseris Gymnasium og IB World School”) eller følg os på Instagram @hasseris.gymnasium og #hasserisgymnasium.